Mi is a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is "leolvadhat" a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott "makacs" zsírfeleslegből.


Ez a FORRADALMIAN ÚJ KEZELÉSI MÓD maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra:
- narancsbőr (cellulit) kezelésére
- zsírpárnák eltűntetésére
- a nyirokkeringés javítására


A KEZELÉS MENETE
A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.
A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül.
Kavitációs zsírbontással egy kezelés során egy testtáj 25-30 percen keresztül kezelhető, minimum 5-7  naponta.
Az alkalmazott kezelések száma általában 8-10 alkalom, mely függ Vendégünk testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. 


AMI A KEZELÉS UTÁN TÖRTÉNIK, TÁPLÁLKOZÁS
A kezelést követően - annak részeként , a szintén fájdalommentes- nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.
A tökéletes eredményhez szükséges a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének mellőzése. Jelentősen, 2.5-3.5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet.
Ellenjavallatok :
- keringési zavarok
- helytelen májműködés, vesemüködés
- súlyos cukorbetegség (diabetes)
- belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
- fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
- láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
- bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
- terhesség, szoptatás
A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.
Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.
Gyors és hatékony zsírbontást szeretnél akkor a kavitációs kezelés
Neked is megoldást jelenthet!